preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Prešov (aj GJAR) číta rád

Čítanie a literatúra sú nielen dôležitou súčasťou vzdelávania, ale aj osobného a hodnotového rastu. Dobrá a kvalitná literatúra pomenúva, odpovedá a prehlbuje naše vnímanie tohto sveta a ľudí okolo. V konečnom dôsledku by z nás mala robiť lepších ľudí.
Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove organizovala už 18. ročník literárneho festivalu Prešov číta rád a naši študenti na ňom nechýbali ani teraz.
Navštívili nás dvaja páni spisovatelia – Peter Šloser a Janko Račko. Pútavo, vážne ale aj zábavne nám porozprávali o svojich tvorivých začiatkoch, inšpirácii, procese písania či ďalších spisovateľských plánoch. No nebolo to len o slove, ale aj o hudbe. Pán spisovateľ Račko vlastnou hudbou sprevádzal čítanie textov našimi študentmi.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov