preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

15122021

 

 

Odmeňte sa. Niečím, čo máte radi.

Napríklad horúcou čokoládou, skúste tento recept:

 

  • 1/3 hrnčeka smotany na šľahanie
  • 1/2 hrnčeka mlieka
  • 50 g horkej čokolády
  • 1 ČL kakaa
  • 1 ČL cukru (nemusí byť)
  • 2-3 rozdrvené lízanky candy cane (takisto nemusí byť)

 

Všetko dajte do hrnca a za častého miešania priveďte zmes k varu.

Ak používate candy cane lízanky, čokoládu varte pokojne dlhšie,

aby sa lízanky rozpustili - dávajte však pozor, aby zmes neprihorela.

 

Čokoládu prelejte do hrnčeka, ozdobte šľahačkou a ... vychutnajte si túto maškrtu :)

 

 

 

 

 

 

 

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov