preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Naše úspechy

 

Dňa 11. 4. 2019 sa družstvo dievčat našej školy zúčastnilo finále krajského kola vo florbale SŠ, do ktorého sa prebojovali po víťazstve v okresnom kole v Prešove.

V krajskom kole sa stretlo 8 víťazných družstiev z jednotlivých okresov kraja. Po výsledkoch v skupine GJAR – Gymnázium Kukučínová Poprad 6:4, GJAR – Hotelová akadémia J. Anraščíka Bardejov 3:3, GJAR – Gymnázium SNP Spišská Stará Ves 14:0 sme z 1. miesta v skupine postúpili do finále, kde sme si zmerali sily s víťazom druhej skupiny a po výsledku GJAR – Gymnázium T. Vansovej Stará Ľubovňa 2:0 sme sa stali víťazmi krajského kola a postúpili sme na majstrovstvá Slovenska.

Za kvalitný bojovný výkon si naše dievčatá zaslúžia pochvalu a poďakovanie. K dosiahnutému výsledku dievčatám blahoželáme.

Fotogaléria

obr22

 

 

Dňa 05. 04. 2019 sa družstvo dievčat našej školy zúčastnilo finále okresného kola vo florbale SŠ, do ktorého sa prebojovali po víťazstve v skupine.

Po výsledkoch GJAR – SŠ Ľ. podjavorinskej 3:3, GJAR – EKG 6:4 , GJAR - OA 7:3 obsadili celkové 1. miesto, čím sa stali majstrami okresu a vybojovali si postup na majstrovstvá kraja.

K dosiahnutému výsledku dievčatám blahoželáme.

Fotografie z podujatia

obr07

 

 

Na krajskom kole biologickej olympiády v kategórii B nás v teoreticko – praktickej časti úspešne reprezentovali Martin Čandík z II.B a Patrícia Potočňáková z V.OA.

Obidvaja sú úspešní riešitelia. Ďakujeme a prajeme veľa ďalších úspechov v reprezentácii našej školy.

V dňoch 27. - 30. marca 2019 sa v Bardejove konalo celoštátne kolo Olympiády v informatike kategórie A. Náš žiak Dávid Pásztor (III. A) sa v súťaži umiestnil na výbornom 16. mieste (výsledková listina). K výsledku blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy.

Dňa 27.3.2019 sa konala matematická súťaž PYTAGORIÁDA. 
Zúčastnili sa jej aj niektorí žiaci našej prímy, sekundy a tercie. Na krásnom 2. mieste v kategórii P6 skončil Alex KANDERKA z 01.A a Adam NOVOTNÝ z tej istej triedy
na 9. mieste. V tejto kategórii súťažilo 36 žiakov a len tretina z nich bola úspešnými riešiteľmi. V kategórii P7 súťažilo 42 žiakov, úspešnými bola taktiež len tretina, teda 14 študenti. Marek MIHALKO z 02.A
obsadil pekné 7. miesto. V kategórii P8 súťažilo 40 žiakov, z nich 16 boli úspešnými riešiteľmi. 12. priečku obsadili zhodne
Natália IVANECKÁ a Dávid ONDRIJA z 03. A. Všetkým žiakom, ktorí sa súťaže zúčastnili ďakujeme za účasť a úspešným riešiteľom srdečne BLAHOŹELÁME.

logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov