preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

 

„Každý je génius. Ale ak budete posudzovať rybu podľa jej schopnosti vyliezť na strom, bude celý svoj život žiť s vedomím, že je neschopná.“ (Albert Einstein)

 

V 12. ročníku súťaže si svoj „zdravý rozum“ naplno zapojilo 12 622 žiakov 2. stupňa základných škôl a príslušných tried osemročných gymnázií z celého Slovenska.

V školskom kole sa na našej škole do súťaže zapojilo 12 žiakov z tried príma – kvarta.  Do regionálneho kola z 1273 východniarov medzi 80 najbystrejších postúpili Marko Kostelník z prímy, Sebastián Mačura a Branislav Rogoň z kvarty.

 

Chlapci boli 18. mája na regionálnom kole v Košiciach úspešní, Marko sa umiestnil na 56. mieste, Sebastián na 34. miesteBraňo 12. mieste, ktorým si zabezpečil i účasť na celoslovenskom kole.

Finále sa uskutočnilo 12. júna v priestoroch Zvolenského hradu a Braňo sa umiestnil na nádhernom 37. mieste. 

 

Žiaci pri riešení náročných úloh, ktoré boli zamerané na postreh, orientáciu, prácu v tíme preukázali svoje schopnosti v logickom uvažovaní.

Tešíme sa, že žiaci majú stále odvahu používať svoj vlastný rozum.

Všetkým blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu  školy ;)

PK MI


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov