preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Naše úspechy

10. apríla 2019 sa uskutočnili v zážitkovom centre vedy Aurélium v Bratislave medzinárodné Preteky RC vodíkových áut pre stredné školy.

Našu školu úspešne reprezentoval tím HE (Hydrogen Engineers) v zložení Michaela Ferencová, Karol Marinica (kvarta), Jozef Bobot, Markus Plančár a Michal Jakubík (sexta).

Ďakujeme za úspešnú reprezentáciu!

 

h2ac tiimIMG 0496

Dňa 15.5.2019 sa na pôde Gymnázia Leonarda Stöckela v Bardejove uskutočnili krajské kolá 60. ročníka Fyzikálnej olympiády.

V kategórii D sa úspešne umiestnili Paulína Dujavová (I. B) na 2. mieste a Dávid Brodňanský (kvinta) na 3. mieste.

Za reprezentáciu ďakujeme aj Martinovi Fedorkovi (I. A) a Matejovi Koržovi (kvinta).

V kategórii C reprezentovali našu školu Martin Smolko, Ali Taha Ali a Jakub Gera.

V kategórii B sa na vynikajúcom 2. mieste presadil Martin Ormoš.

Srdečne blahoželáme a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy!

V dňoch 2.- 5.4.2019 sa uskutočnilo v Bratislave celoštátne kolo náročnej súťaže Turnaj mladých fyzikov.

Našu školu úspešne reprezentovalo družstvo v zložení Martin Huk (VIoA, kapitán), Paulína Dujavová (I. B), Nina Mizeráková (VIoA), Matej Korž (VoA) a Martin Fedorko (I. A), ktoré obsadilo 5. miesto (fotogaléria).

Srdečne blahoželáme a ďakujem za vzornú reprezentáciu školy!

 

Dňa 13.3.2019 sa uskutočnilo na základnej škole na ul. Lesníckej v Prešove obvodné kolo 60. ročníka Fyzikálnej olympiády kategórie E a F.

Našu školu úspešne reprezentovali žiaci kvarty (kat. E): Karol Marinica (1. miesto), Zuzana Ferencová (9. miesto), Michaela Ferencová (16. miesto), Klára Kolenková (17. miesto), Paula Gavurová (18. miesto). Ďalšími riešteľmi boli aj Barbora Šofranková a Emma Kotuľáková.

V kategórii F boli úspešní len 2 žiaci, náš Lukáš Verčimák (tercia) obsadil vynikajúce 2. miesto. Ďakujeme za reprezentáciu aj Martinovi Bartkovi, Dávidovi Ondrijovi, Patrikovi Sabolovi, Kristíne Nográdyovej a Eliške  Výhonskej (tercia).

Dňa 10.4.2019 sa konalo krajské kolo Fyzikálnej olympiády kategórie E. Karol Marinica obsadil 7. miesto a Michaela Ferencová 19. miesto.

Dňa 21.5.2019 sa uskutočnilo v Prešove obvodné kolo Fyzikálnej olympiády kategórie G. Našu školu reprezentovali žiaci sekundy Adam Demjanovič, Matej Baran a Marko Viliam Paľo.

Všetkým našim riešiteľom blahoželáme a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy!

 

Žiak našej školy Tomáš Fech (II.A) bol v piatok 24. mája 2019 v Bratislave vyhlásený Slovenským zväzom hádzanej za Talent roka 2018 do 20 rokov na Slovensku.

Spoznajte ho aj cez jeho športové úspechy.

(článok na www.sme.sk)

obr 1                       obr 4

obr 2

obr 3


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov