preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Okresné kolo vybíjanej - dievčatá ZŠ

Mesiac november nám prináša mnoho športových súťaži. Bolo tomu tak aj dňa 29.11.2022 kedy žiačky Gymnázia Jána Adama Raymana absolvovali okresnú súťaž vo vybíjanej. Už prvým vstupom do telocvične vládla u našich dievčat bojovná nálada a chuť víťaziť.

Túto skutočnosť potvrdili hneď prvým zápasom v skupine, kedy naše žiačky neinkasovali žiaden bod a zápas skončil v náš prospech 19:0. V druhom zápase boli naše žiačky nútené vyhýbať sa viacerým strelám od súpera, ale aj tento zápas skončil víťazstvom GJAR a teda postupom do finále.

V boji o prvé miesto sa dievčatá poriadne zapotili. Žiačky bojovali do poslednej „nabitej" lopty a aj keď sme nevyhrali, dievčatá podali výborný výkon. Odchod z ihriska si zaslúžil obrovský potlesk za šikovnosť a férového ducha.

Gymnázium Jána Adama Raymana obsadilo 2. miesto z celkového počtu 6 škôl D skupiny okresného kola vybíjanej. Ich hru a aktivitu si môžete pozrieť vo videu.

 

IMG 2161


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov