preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Ahojte, GJARkovci!

Tradične organizujeme Raymanov týždeň v týždni, kedy sa Ján Adam Rayman, patrón našej školy, narodil aj zomrel. Tento rok bude prebiehať v týždni od 25.4.2022 do 29.4.2022.

Ako už je zvykom, v tomto týždni sa budeme OBLIEKAŤ do farieb dúhy!

  • pondelok: červená
  • utorok: oranžová
  • streda: žltá
  • štvrtok: zelená
  • piatok: modrá

Novinkou však bude FAREBNÁ PREHLIADKA, kedy sa nám predstavia najvhodnejší adepti (tí, ktorí majú na sebe najviac danej farby) a budú pripravení súťažiť! Za jednu triedu môže ísť v jeden deň len jeden súťažiaci. Počíta sa všetko - farebné vlasy, nechty, oblečenie, doplnky. O víťazoch rozhodne porota. Prehliadka bude prebiehať každý deň po štvrtej hodine vo vestibule školy. Tešíme sa na porotu, súťažiacich, ale aj divákov!

Ďalšou časťou Raymanovho týždňa bude SÚŤAŽ O NAJFAREBNEJŠIU TRIEDU. Ale pozor! Bude sa súťažiť o výzdobu triedy! V triede si vyberiete jednu farbu z tohtoročnej dúhy a do tejto farby vyzdobíte svoju triedu. Výzdoba sa bude vyhodnocovať 29.4.2022.

Boli by sme praví GJARkovci, keby nevieme nič o Raymanovi?
Preto poslednou časťou tohto týždňa budú aktivity so zameraním na SPOZNANIE JÁNA ADAMA RAYMANA. Pre prvý ročník a kvintu sme si na stredu pripravili kahoot o Raymanovi a pre ročníky od prímy po 3.ročník krátke, no poučné a nepochybne zaujímavé prednášky o Raymanovi.

Tešíme sa na Vás!
Vaša Žiacka školská rada GJAR

raymanov tyzden


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov