preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Školské kolo biologickej olympiády

Školské kolo biologickej olympiády vo februári 2023 zaznamenalo u žiakov veľký záujem a u súťažiacich vysokú úspešnosť.

V kategórii „A" súťažilo 12 žiakov 3. a 4. ročníka a deviati z nich boli úspešní riešitelia. V krajskom kole nás bude reprezentovať Timothy Ján Fecko a Alexandra Kačmariková, obidvaja z maturitného ročníka – zo 4.C a 4.A triedy.

Kategória „B" mala 9 súťažiacich z 1. a 2. ročníka, z nich piati skončili veľmi úspešne, no do krajského kola môžu postúpiť len dvaja najlepší a to Ján Kolesár a Tomáš Lukačko z 2.B triedy.

Do krajského kola postupuje aj Aneta Štefančínová z kvinty a našu školu bude reprezentovať v projektovej časti biologickej olympiády kategórie „B" s prácou: Biodegradácia farbív halofilmi.

 

Všetkým súťažiacim ďakujeme, srdečne blahoželáme a postupujúcim prajeme veľa ďalších úspechov v marcovom krajskom kole biologickej olympiády.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov