preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Medzitriedny volejbalový turnaj

Počas celého mesiaca november prebiehal v telocvični našej školy „Medzitriedny volejbalový turnaj". Do turnaja bolo zapojených 16 tímov /tried/ a žrebom rozdelených do 4 skupín. Víťaz z každej skupiny postúpil do finále, ktoré sa uskutočnilo 19.12.2022.

Od prvého zápasu tímy nasadili ostré tempo, o čom sa mohli presvedčiť aj diváci, ktorých bola plná telocvičňa a výsledky boli tak zamotané ako šnúrky topánok malého prváčika. Tím I.B a IV.B mali rovnaký počet bodov, rovnaký počet vyhratých setov a dokonca aj rovnaké skóre. Nakoniec o víťazovi rozhodol vzájomný zápas.

Sumár:  

1.miesto: IV.B
2.miesto: I.B
3.miesto: SEPTIMA
4.miesto: OKTAVA

Víťazný tím IV.B si po dvojdňovej regenerácii zmeral sily na exhibičnom zápase proti tímu z učiteľského zboru. Zápas sa niesol v priateľskom, zábavnom duchu, ale napriek tomu si tímy nič nedarovali. Zápas nakoniec musel rozhodnúť tretí set, ktorý vyhral tím... Veď posúďte sami vo videu.

2022 medzitriedny volejbal1

2022 medzitriedny volejbal2


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov