preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Netradičná hodina dejepisu v 3.B

Dňa 28.novembra2022 sme sa my, žiaci III.B, na netradičnej hodine dejepisu preniesli do 20.rokov minulého storočia, do obdobia jazzu.

V dobových kostýmoch sme otvorili program spoločným tancom chlapcov a dievčat. Po tanci nasledovala krátka prezentácia s ochutnávkou charakteristických jedál a nesmela chýbať ani módna prehliadka našich kostýmov. Ďalším číslom bola klavírna skladba s názvom Charlestone v podaní nášho talentovaného spolužiaka Dávida. Poéziu od Laca Novomeského s názvom Nedeľa predniesli Katka K. a Katka K. Záverom a zároveň aj zlatým klincom programu bol spoločný párový tanec, v podaní šarmantných tanečníkov a tanečníc.

Po náročných výkonoch sme sa všetci zhodli, že sa nám táto hodina veľmi páčila. Pani profesorka odchádzala s nadšením za čo sme boli veľmi vďační.

Video 1

Video 2

 

image0

image1

image2

image3


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov