preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Európska noc výskumníkov ako obľúbený festival vedy sa konal 30.09.2022 aj v Košiciach. Opäť sa naši žiaci zúčastnili akcie vo veľkom počte. Hlavný organizátor podujatia, Slovenská organizácia pre výskumné a vývojové aktivity, v spolupráci so Slovenskou akadémiou vied, portálom EurActiv.sk a Centrom vedecko-technických informácií SR znova pripravili bohatý a pestrý program.

Mottom 16. ročníka bola výzva „Dôverujme vede“. Zámerom bolo podnietiť mladých ľudí k aktivite a zážitkovému vzdelávaniu. Prostredníctvom pokusov a interaktívnych ukážok žiaci videli, že za javmi okolo nás a dejmi v prírode sú vedecké vysvetlenia a princípy. Záštitu nad podujatím prevzali aj prezidentka Slovenskej republiky (SR) Zuzana Čaputová a premiér SR Eduard Heger.


Bližšie informácie o akcii nájdete na https://lnk.sk/uao4.

 

 

 

BeFunky-collage1.jpg


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov